Invisalign

Invisalign – også kjent som usynlig tannregulering – er et komfortabelt, avtagbart og gjennomsiktig alternativ til den tradisjonelle metallstrengen. Med Invisalign kan du få rettere tenner og et penere smil med tilnærmet usynlig tannregulering.

Kvinne med usynlig tannregulering

Hvordan foregår behandlingen når du velger Invisalign?

Før du kan starte behandling med Invisalign, må du igjennom en konsultasjon for å kartlegge om dette er riktig behandling for deg. Vi vil da

ta et avtrykk av tennene og bittet ditt for å avgjøre om de kan behandles med Invisalign-systemet. Deretter utformer vi en detaljert plan ved hjelp av et 3D-simuleringsverktøy som viser hvordan tennene dine vil justeres, steg for steg, i løpet av behandlingsperioden. Denne viser også hvordan tennene dine kan forventes å se ut etter endt Invisalign-behandling.

Behandlingen består av flere spesialtilpassede, gjennomsiktige skinner for både over- og underkjeve, alt etter behov. Skinnene vil være skreddersydd for dine tenner og din tannkjøttlinje. Det vil som regel kun være behov for korte besøk hos Orthobond hver 6. til 8. uke og på hvert besøk vil du få din neste serie med usynlige reguleringer som du kan ta med deg hjem, slik at du kan bytte dem selv etter en eller to uker.

Reguleringen er enkel å sette inn og ta ut og du kan derfor lett ta den ut i forbindelse med måltider og renhold.

Hva koster usynlig tannregulering?

Prisen på usynlig tannregulering varierer fra omkring kr 25 000,- og kr 60 000,- avhengig av hvor omfattende behandling du har behov for.
Ta kontakt for en uforpliktende prat og få en gratis konsultasjon.