Invisalign

Invisalign – også kjent som usynlig tannregulering – er et komfortabelt, avtagbart og gjennomsiktig alternativ til den tradisjonelle metallstrengen. Med Invisalign kan du få rettere tenner og et penere smil med tilnærmet usynlig tannregulering.

Kvinne med usynlig tannregulering

Hvordan foregår behandlingen når du velger Invisalign?

Vi tar er digitalt avtrykk og et simuleringsverktøy vil vise deg med en gang hvordan tenner justeres og hvordan smilet vil bli. Ønsker du å gå videre for å starte en behandling lager vi en plan steg for steg. Den må godkjennes av oss/pasient før den sendes inn til bestilling og vi får skinner produsert og tilsendt.

Behandlingen består av flere spesialtilpassede, gjennomsiktige skinner for både over- og underkjeve, alt etter behov. Skinnene vil være skreddersydd for dine tenner. Det vil som regel kun være behov for korte besøk hos Orthobond hver 6. til 8. uke og på hvert besøk vil du få din neste serie med usynlige reguleringer som du kan ta med deg hjem, slik at du kan bytte dem selv etter en eller to uker.

Reguleringen er enkel å sette inn og ta ut og du kan derfor lett ta den ut i forbindelse med måltider og renhold.

Hva koster usynlig tannregulering?

Prisen på usynlig tannregulering varierer fra omkring kr 25 000,- og kr 49 000,- avhengig av hvor omfattende behandling du har behov for.

Ta kontakt for mer informasjon.